From 2003 till 2018 5002 operations

Steun Ophthalmology Worldwide

Help mee cataract te bestrijden in Congo en doneer aan Ophthalmology Worldwide.

Zo kunt u hen helpen »

 

 

De firma Diamur heeft ons sedert 2010 elk jaar een prachtige schenking gedaan waarmee we een Yaglaser hebben kunnen aankopen voor de behandeling van secundaire cataract, een nieuwe automatische tonometer, een nieuwe perimeter en een nieuwe automatische autorefractor voor kinderen. We danken Diamur van harte voor deze super donaties!

 

 

Ook danken wij Pearle Opticiens die vanaf nu onze actie steunt, meerbepaald door het hele jaar door correcte oude brillen op te halen in hun winkels en de schenking van optisch materiaal.

 

 

Schenken

Alle medewerkers van OWW zijn vrijwilliger en onbetaald.
Ook alle bureauwerk, logistiek en coördinatie van de zendingen gebeurt op vrijwillige basis door onbezoldigde enthoesiaste medewerkers.
De financiering van de projecten -aankoop en opsturen van materiaal- berust grotendeels op schenkingen.

De fiirma Bausch&Lomb is onze belangrijkste sponsor, maar bijna alle Belgische firma's van oogheelkundig materiaal hebben meegewerkt door het geven van medicatie of medisch materiaal.

Ook collega's oogartsen hebben deelgenomen via schenking van toestellen of het helpen financieren van aankoop van materiaal.

Onze patiënten die intussen ons werk in Afrika ten voordele van de blinden hebben gevolgd, helpen ons financieel om hetgeen we niet kunnen krijgen, te kopen: zeep, steriele handschoenen, maskers,...

Ook Service-Clubs, Lions Club Lessines - Ath en Hasselt hebben geholpen met de aankoop van groot materiaal: een compressor, een generator, een operatietafel, een operatiemicroscoop...

Diamur, Bank Van Breda hebben ook belangrijke bijdrage geschonken.

De financiële noden zijn er elk jaar opnieuw, want elk jaar moeten nieuwe benodigdheden aangekocht worden, en hoewel we extra zuinig met ons materiaal omgaan, toch moeten de voorraden aangevuld worden.
Er komen ook elk jaar meer patiënten!
U OOK KUNT ONS HELPEN MET EEN SCHENKING VOOR EEN CATARACTOPERATIE(40€ VOOR VOLWASSENEN, 60€ VOOR KINDEREN), VOOR EEN BRIL (5€), OF DEELNAME AAN AANKOOP VAN AUTOMATISCHE OOGDRUKMETER.

Alle schenkingen vanaf 40€ krijgen een fiscaal attest

HOE KUNT U ONS HELPEN?

Schenk een

BRIL

Sponsor een

TOESTEL

Doe een

SCHENKING

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf u in voor de

NIEUWSBRIEF

Yaglaser gift van Diamur